Sančo oslikao „Pola čoveka“



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Sančo je pseudonim Slobodana Trifunovića iz Loznice, kantautora koji, osim što piše i peva svoje pesme, svira akustičnu gitaru, bas, usnu harmoniku, mandolinu i ukulele. Sve se to može čuti u pesmi „Pola čoveka" koja otvara njegov deveti album „U potrazi za marijačima" i prvi je video spot sa novog albuma.


Video spot na You Tubu: https://www.youtube.com/watch?v=Fgl2IVR4ctk


Da citiramo našeg vrlog kolegu Zlog Hadžu: „Devet albuma, a ja tek sada prvi put pišem o Sanču – to je takav duboki underground, nešto poput „Puta u središte Zemlje".Ali, za dobre stvari nikad nije kasno, a ovo je odlična stvar, što zbog zvuka mandoline i usne harmonike, što zbog sjajnog teksta u kojem Sančo spominje inspektora Clouseaua i genijalne „Mućke"... Stariji brat Trotter ovom bi singlu, na svom „sjajnom" francuskom, vjerojatno dao ocjenu: „Bon Jour"."


Video spot je režirao sam Sančo. Snimao ga je i montirao Miki a animacije su delo Krešimira Biuka iz Zagreba, jednog od najproduktivnijih hrvatskih strip crtača današnjice.


Učesnici u nastajanju albuma "U potrazi za marijačima" bili su – Slobodan Trifunović Sančo (vokal, gitara, mandolina, ukulele, bass gitara, usna harmonika) ; Ljudmila Janković Gubik (prateći vokali) ; Dragan Živković Džimi (bubnjevi).


Album, "U potrazi za marijačima", dostupan je na svim relevantnim digitalnim platformama (iTunes ; Amazon ; Google Play ; Spotify ; Deezer...), a u kompakt disk formatu na fejsbuk stranici najstarije srpske nezavisne izdavačke kuće, Take It Or Leave It Records, Beograd, Srbija (https://web.facebook.com/TIOLIrecords), kao i u bolje snabdevenim muzičkim prodavnicama regije…


Google Play: http://bit.ly/2DBlNLp

Amazon: https://amzn.to/2Qdio74

Deezer: http://bit.ly/2Dzb9VB

iTunes: https://apple.co/2OXs3OK

Spotify: https://spoti.fi/2xIcELN




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive