Ammonite records je objavio novi četvrti album projekta Mono Putnik



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Ammonite records je objavio novi četvrti album projekta Mono Putnik pod nazivom "Putem srca" koji autorski potpisuje Nedeljko Stojković.
Nedeljko je muzikom počeo da se bavi još 1985. Godine u bendu Ta divna stvorenja (post punk). U prvoj polovini devedestih svirao je sa bendom Maske Ludila(garage rock), a nakon toga sarađivao je sa različitim sastavima poput Inopartners i Petar Pan. Jedan je od članova i tvoraca grupe Planeta Zemlja. Osim vokala Nedeljko, album Mono Putnik projekta potpisuje sam. Na albumu svira električnu gitaru, akustičnu gitaru, bas gitaru, a autor je i ritam programiranja.
Od danas album možete naći na svim relevantnim digitalnim platformama kao i youtubu. Prvi singl koji promoviše album, a za koji je snimljen i video spot je pesma "Dodir". Poslušajte

Download/Streaming: http://phonofile.link/putem-srca

https://www.youtube.com/watch?v=GWhblInDotw  



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive