Festival "Into the pit" #6 20. januara u Nišu



Sviđa ti se? Javi ostalima!

20. januara 2019. godine, ekipa Betonjere organizuje šesti po redu festival hardkor i metal muzike - Into The Pit. Ovoga  puta, on će biti održan u niškom klubu Feedback, za razliku od prethodnih pet festivala, koji su bili održani u klubu Black Stage.

Ovoga puta za nišlije se sprema pravi mali brutal spektakl, pa će te večeri za Nišlije nastupati bendovi Violent Chapter, Nemesis, Blankfile, TrendKill, ZeroTwo i Streetcore Unity

Nemesis - Beogradski Arch Enemy. oduvaće vas energijom, vokalom i rifovima. Jedini ženski death metal bend sa naših prostora, visoko cenjen u underground krugovima.

Blankfile - Nazivaju ih i beogradski Ghost Inside, metalkoraši koji se definitivno najviše cimaju na scenu u Srbiji. Prava je poslastica imati ih na meniju, i veliko poštovanje za sve što rade. Ne zaboravite i MTA promotion, organizaciju koju vode, bacite lajk pod obavezno.

TrendKill - Skopljanski oldschool koji je uspeo samo sa jednom pesmom da sebe stavi na mapu undergrounda sa balkana. Prigradski Hardkor je više misaona imenica za bend, nego ime pesme. Refren koji je završavao na ringtonovima mobilnih telefona, i kao alarm takodje. Nešto što se naravno ne sme propustiti.

VIOLENT CHAPTER - Metalkoraši koji su relativno skoro proslavili svoj deseti rodjendan. Matorci sada već, koji se isto tako cimaju, da putuju iz grada u grad, neko bez koga svirka ne može. Jedni ludaci koji ako nisu u prvim redovima, kao da nisu ni bili na svirci.

ZeroTwo - Hardcore drum 'n' bass. Ovaj dvojac: Tjamil za mixetom i Luka na gitari, uz d'n'b ritam, krive zakone fizike. Tek skoro sastavljeni, a već izbacili svež materijal na net. Vrhunsko ludilo.

Streetcore Unity - Na kraju, organizatori festivala. Šesta godina kako postoje, i vreme je da se pozdravimo sa njima. Ovo vam je odlična prilika da se još jednom, po poslednji put, čuje ono što su za sve ovo vreme gradili.  

Ulaz se otvara u 20:00, a prvi bend počinje u 20:30. Kašnjenja neće biti, tako da se poziva publika da na svirku dođe na vreme.

Karte se mogu naći u pretprodaji od 25. decembra 2018. (na stranici Betonjere, porukom u inbox stranice, ili u Vintage shopu u Nišu) i koštaju 400 dinara, a na dan koncerta će moći da se kupe na ulazu u Feedback za 500 dinara.



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku