Grafiti na Pokljuki



Sviđa ti se? Javi ostalima!


Grafiti na Pokljuki



Odavno se nismo bavili „planinskim“ grafitima. Ovoga puta, donosimo vam zanimljive radove iz severozapadne Slovenije, sa planinske zaravni Pokljuke (koja se uzdiže iznad Bleda, i pripada Julijskim Alpima), sa 1400 mnv, koji možda nisu najviši grafiti na svetu (poput onih o kojima smo već pisali ovde i ovde), ali svakako jesu „najmlađi“.



Njihovi su autori, naime, polaznici osnovnih škola u Sloveniji. Ono što ih, pored ove činjenice, izdvaja od drugih grafita je to što su – podzemni! Nalaze se u hodnicima, tunelima ispod staze za biatlon (skijaško trčanje i gađanje iz puške), koje koriste novinari i fotorgafi koji prate ovaj zanimljiv zimski sport.


Tamara Lujak





Ostale radove možete pogledati na našoj FB stranici!








Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku