Hornsman Coyote gostuje u Novom Sadu



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Jedno od najznačajnijih imena domaće alternativne scene, Nemanja Kojić Kojot, posetiće novosadski Dom B612, 14. decembra tekuće godine.

Kojot, nekadašnji frontmen čuvenog beogradskog benda Eyesburn, danas frontmen bendova Remedy i svog dugoodišnjeg reggae projekta - Hornsman Coyote, gostovaće sa svojim soundsystemom u ovom novosadskom klubu. Koncert u domu B612 se održava u okviru promotivne turneje poslednjeg studijskog albuma Hornsman Coyotea „Sevengreen" (izdat 2017. godine pod okriljem izdavačke kuće Ammonite Records).

Da podsetimo, Nemanja je u svojoj dugogodišnjoj karijeri sarađivao sa svetskim muzičkim legendama poput Maxa Cavalere (Soulfly, Sepultura) i Lee Scratch Perry-ija (otac DUB žanra i legendarni producent koji je sarađivao sa Bobom Marlijem). A samo u 2018. godini gostovao je na nekolicini studijskih ostvarenja legendarnih muzičara iz Reggae žanra što Nemanju već godinama svrstava u grupu najznačajnijih muzičkih ambasadora naše zemlje.

Novosadska publika će pored dobro poznatih hitova poput „Glow Jah Light", „Belly of the Beast" i „Flower Fields" imati priliku da uživai u numerama sa poslednjeg studijskog albuma za koji je realizovano čak 6 video spotova: Modern Age Slavery, I belive, Tone of your voice, Bells of Hate, Holy Ways i instrumental Bittersweet.

Početak programa je zakazan za 21h, a novosadsku publiku će za Hornsmanov koncert zagrejati svojim reggae/dub setom DJ Kick Kong.

Cena karte u pretprodaji iznosi 300rsd. Dok će na dan koncerta cena karte iznositi 400rsd. Karte su dostupne za kupovinu u novosadskom Mungos Shopu.

Event: https://www.facebook.com/events/616303272117683/




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku