Hornsman Coyote koncertom u Beogradu završava ovogodišnju koncertnu sezonu



Sviđa ti se? Javi ostalima!


Hornsman Coyote Soundsystem će u subotu, 29. decembra nastupiti u beogradskom klubu Soul Society – Stari Bitef.
Kojot, nekadašnji frontmen čuvenog beogradskog benda Eyesburn, danas frontmen bendova Remedy i svog dugoodišnjeg reggae projekta - Hornsman Coyote, beogradskim koncertom zatvoriće izuzetno aktivnu koncertnu sezonu koja je realizovana u cilju promocije albuma „Sevengreen" (izdat 2017. godine pod okriljem izdavačke kuće Ammonite Records).
Hornsman Coyote važi za jedno od studijski najaktivnijih imena na domaćoj sceni. Samo u 2018. godini Nemanja je bio deo nekolicine studijskih albuma poznatih imena iz reggae žanra, dok je u prošlosti, u svojoj karijeri sarađivao sa legendama poput Lee Scratch Perry-ija i Maxa Cavalere.
Beogradska publika će pored dobro poznatih hitova poput „Glow Jah Light", „Belly of the Beast" i „Flower Fields" imati priliku da uživa i u numerama sa poslednjeg studijskog albuma za koji je realizovano čak 6 video spotova: Modern Age Slavery, I belive, Tone of your voice, Bells of Hate, Holy Ways i instrumental Bittersweet. Spotove možete pogledati na ovom linku: https://www.youtube.com/channel/UCocH5XHzDNsGWQiDUWsg3vQ
Početak programa je zakazan za 22h, a beogradsku publiku će za Hornsmanov koncert zagrejati svojim reggae/dub setom White Squall sound system.
Cena karte iznosi 400rsd i iste će biti dostupne za kupovinu na ulazu.



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku