Humanitarni koncert u Poletu 24.12.



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Grupa mladih umetnika pod nazivom ,,UMETNICI ZA ŽIVOT" organizuje niz humanitarnih događaja od kojih će se prvi održati 24.12. 2018. od 18h. Sva sakupljeno sredstva biće uplaćena na račun fondacije PODRŽI ŽIVOT.

24. 12. vas u Poletu očekuje mešoviti program  u kojem se sreću poezija i muzika, performans i stand up komedija. Dodjite da zajedno rokamo za Andjelu!

Anđela Janković rođena je 23.03.2003. godine, u Beogradu.

Ova devojčica se u svojoj drugoj godini života suočila sa bolešću od čijeg naziva strepimo svi mi: tumor na mozgu.

Do sada je tri puta operisla tumor, ali borba se nastavlja i Anđela ponovo bije bitku sa ovom opakom bolešću jer i ovaj put njen neprijatelj se vratio i preti da joj ponovo ugrozi život.

Jos samo malo vremena je ostalo jer Anđela mora ponovo da se uhvati u koštac sa svojim neprijateljem i ponovo smo joj svi mi potrebni da i ovaj put pobedi, ali ovaj put nadamo se zauvek.

Anđeli predstoji dvanaest hemoterapija na klinic "Acibadem" u Istambulu (Turska), koje bi joj pomogle u suzbijanju širenja ove bolesti.

Cena ovih terapija je 84.000,00 EUR. Troškovi avionskog prevoza su 220,00 EUR i smeštaj za Anđelu i jednog staratelja u Istambulu 1.213,65 EUR.

Pomozimo Anđeli Janković slanjem SMS poruke (potrebno je uneti proizvoljni karakter) na 5757 (100 dinara) i uplatama na dinarski račun: 205-999-98 i devizni račun 0070800039876 otvoren kod Komercijalne banke.

Ulaz nije obavezno platiti ali bi bilo lepo da pošaljete SMS ili ubaciti svotu novca po svom izboru u označene kutije. Pravi je trenutak da pred novu godinu pokažemo humanost i poklonimo najlepši poklon Anđeli ŽIVOT!




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku