IVAN PELAIĆ OBJAVIO NOVI SINGL “ROĐENDANSKA”



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Pop-rock muzičar i frontmen benda Treća Smena, Ivan Pelaić, objavio je novi singl "Rođendanska".

Pesma "Rođendanska" snimana je u studiju Košnica u Kruševcu u prvim mesecima 2018 godine. Producent projekta  je bio klavijaturista grupe ZAA Zoran Vasić, s kime autor nastavlja saradnju nakon objavljivanja svog prvog samostalnog izdanja – "Samo ja znam" 2017 godine.

Na projektu je učestvovalo još nekoliko poznatih kruševačkih muzičara: na klavijaturama Mladen Todorović, na francuskoj harmonici Darko Stević, na saksofonu Marko Miletić, a kao prateći vokali Jelena Pešić i Branislav Bane Veljković.

Pesma nosi veselu letnju formu sa koju autor neguje i na svom prvom samostalnom izdanju i na taj način stvara i upotpunjuje sliku koju pruža u svom stvaralaštvu. "Rođendanska" je prava ljubavna pesma i nosi poruku koja se na prvo slušanje prepoznaje, a to je da nade ima za sve one koji su u ljubavi iskreni. Prepoznaje se razlika u odnosu na rad sa bendom Treća Smena, gde autor stvara muziku koja prenosi slične poruke, ali na drugačiji način. Ovde je rad senzibilniji, bez zadrški, ograničenja i bojazuni u neuspeh opevane ljubavi.

"Rođendanska" je objavljena pod etiketom izdavačke kuće Kontra, što takođe predstavlja nastavak saradnje sa Nikolom Jovanovićem, osnivačem kuće koja objavljuje i prvo diskografsko izdanje Teće Smene.

Pesmu možete preslušati preko sledećeg linka: https://fanlink.to/Rodjendanska 



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku