KEZZ live @ KC Lab



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Tamara Ristić poznatija pod umetničkim imenom KEZZ ovog petka nastupa u novosadskom kulturnom centru Lab.

KEZZ na domaćoj sceni zauzima posebno mesto zbog svog originalnog muzičkog izražaja koji predstavlja svojevrsnu fuziju tradicionalne, etno muzike i modernih muzičkih pravaca.

Prvi album Tamare Kezz pod nazivom „KEZZ" objavljen je 2017. godine pod okriljem izdavačke kuće Mascom Records.

Muzika sa ovog ostvarenja se može opisati kao elektro-akustični album sa pevanjem inspirisanim zvukom karakterističnim za balkansko podneblje.

Tamara će se novosadskoj publici predstaviti kroz svoj originalni set koji se može opisati kao kombinacija live nastupa i DJ-inga; hipnotišuće pevanje u kombinaciji sa različitim muzičkim žanrovima.

Koncert počinje u 21h, a cena karte iznosi 200rsd. Karte su dostupne za kupovinu na koncertu.




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku