Niški bend Glad predstavio spot kojim najavljuje albumSviđa ti se? Javi ostalima!

GLAD je autorski bend koji postoji od 1997. godine i tada je učestvovao na svirkama uglavnom u Nišu i okolini da bi 2001. pobedio na prvim i jedinim kvalifikacijama za (35.) Zaječarsku gitarijadu u čijem je žiriju bio R.M. Točak. Nakon godinu dana, bend je počeo da traži novog pevača i radio na novim pesmama. Došlo je i do promene nekih članova i GLAD se ponovo okuplja 2007. i kreće sa mnogobrojnim nastupima na festivalima i svirkama u Nišu, Pirotu, Dimitrovgradu, Beogradu, Kragujevcu.

GLAD je 2010. učesnik velikog finala Demo Masters radija 202. i dobio je snimanje u Studiju 6 Radio Beograda, pa je pesma "Vampir" izašla na kompilaciji koju je izdao PGP RTS.

GLAD je svirao kao podrška bendovima Mama Rock, Osvajači, Kraljevski apartman. Od značajnijih festivala: (Beer Fest Niš, Čupin memorijal, Nisomnija, Rock on Pirot, Peace Rock Fest Dimitrovgrad).

Album benda izlazi u drugoj polovini januara 2019. na kome će se naći 10 pesama (9 pesama i jedan instrumental). Izdavač albuma je beogradski One Records. lbum najavljuje i spot za pesmu "Kao nekad kad sam bio sam..." i možete ga pogledati na:https://youtu.be/yGnQZvlPOQ8  Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku