Spot singlom za pesmu "Košmar" Prisoner najavljuju EP



Sviđa ti se? Javi ostalima!


Beogradski speed/thrash metal bend Prisoner je posle 3 godine studijske pauze objavio novi singl pod imenom Košmar. U pitanju je pesma koja će se naći na eponimnom EP-u čiji je izlazak najavljen za 15. Oktobar.

Košmar će predstaviti bend u potpuno novom svetlu, s obzirom na to da je došlo do velikih promena u postavi, kao i do novina u zvuku, stilu i pristupu. Novu postavu čine pevač Dalibor Geci, gitarista Mateja Cvetičanin, gitarista Dimitrije Čuturilo, basista Filip Simić i bubnjar Igor Kuzmanović. Muzički se materijal kreće u nešto melodičnijim vodama nego što je to bilo na prethodnim izdanjima, ali pored toga i dalje zadržava stil svojstven bendu.

Spot je snimljen letos ispred spomenika Neznanom junaku na Avali, čime bend želi da predstavi svoju priču o tajnim društvima koja čine svetsku elitu. Za usnimavanje spota je bio zadužen Jovan Mihajlović, dok je posao oko montaže pripao Eliju Rigonatu. Za audio produkciju singla koji je ujedno i deo predstojećeg izdanja je bio zadužen Luka Matković.




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive