Prisoner objavili EP



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Beogradski speed/thrash metal bend Prisoner je objavio EP koji nosi ime benda. U pitanju je prvo studijsko ostvarenje posle 3 godine, koje pored potpuno novog materijala predstavlja i novu postavu benda.

EP sadrži dve potpuno nove autorske pesme napisane u novoj postavi pod imenom Košmar i Arhitekta novog sveta, kao i obradu Bijelog Dugmeta Izgledala je malo čudno u kaputu žutom krojenom bez veze sa albuma Eto, baš hoću. Najbitnija novina na kreativnom planu benda je prelazak na maternji jezik i ulazak u nešto melodičnije vode, pritom zadržavajući svoju sustinu i karakteristike.

Za snimanje i produkciju je bio zadužen Luka Matković iz studija Citadela Sound Production, a izdanje je objavljeno samostalno u digitalnom formatu na Bandcampu.

Pored koncerta u Zrenjaninu, izdanje će biti promovisano i u Beogradu u klubu Elektropionir 30 decembra. Kao gosti će nastupiti bendovi Kobold i Aderos, a početak je planiran za 20 časova. Cena karte je 250 dinara na ulazu u klub.




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku