Shoxy "Alpha Wave" album u prodaji



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Posle nekoliko godina provedenih na putu, puštajući muziku širom sveta I nekoliko izdatih ploča, Shoxy, poznati beogradski DJ i Producent, je odlučio da kraj leta i jesen provede većinom u šumi daleko od spoljnog sveta, da bi se fokusirao i kreirao novi muzički pravac. Bez nekog detaljnog plana, sa srcem u rukama i opremom, napravio je njegov najuzbudljiviji album do sada.



Crtajući portret određenog vremena, Shoxy se našao ispred kreativnog zida, zastrašujućih visina. Kako i on sam kaže: "Smireno i pozitivno pokušao sam zabeležim posebna osećanja iz mog života u jednu celovitu priču. Ponekada je teško izneti svoja osećanja na otvoreno, i zahteva hrabrost, ali i pored toga ja sam uživao u procesu." Pored upotrebljenih snimaka iz stvarnog života, primer je pesma "Her Search For A Better Life", Shoxy je proveo neko vreme sa ljudima iz različitih država na aerodromu u Zurichu, i zabeležio momenat na mobilnom telefonu. Snimak je kasnije korišćen u pesmi, i mnogi drugi zabeleženi snimci širom sveta koji se nalaze na skoro celom albumu. Pored klasičnih instrumenata koji su takođe koriščeni na albumu, postoji nesto jedinstveno što se dešava u pozadini, možemo ga nazvati procesom istraživanja ličnosti i kreacije.  


Nova muzika od Shoxy-ja je uvek uzbudljiva i "Alpha Wave" je stepenik više njegovog rada do danas, i album koji cementira njegovo mesto medju najvećim dostignućima u elektronskoj muzici i više od toga. Kako on sam kaže "Želeo sam da napravim nešto što će trajati, i nešto na šta ću biti ponosan kada ostarim". Izranjajući iz dubine otvorenih osećanja kao direktnog rezultata, sa čistom ličnom idejom identiteta na ovoj ploči, Shoxy želi da ovu prelepu, emotivnu i intrigantnu muziku podeli sa publikom.


Činjenica da je sam napisao i producirao ovaj album, govori mnogo o stanju umetnika u kojem je bio. Bitke kroz misterioznu i distorziranu stvarnost sa meteorima koji lete iznad glava, ovo sanjivo novo izdanje je bujno i garantuje dobro raspoloženje. Ali nemojte da vas ova emotivna priča zavara, Shoxy je svetski poznat kao DJ koji ne može da razočara, i dalje sposoban da nastupa u klubu ili na velikom festivalu. Ništa se nije promenilo u tom smislu, kao što sumnjamo da će ikada. Sa nekoliko velikih festivala na kojima je nastupao, od svojih tinejdzerskih dana, Shoxy je veome vešt u puštanju muzike kao i u pravljenju.


Dosta toga je već rečeno, "Alpha Wave" je impresivan napredak i veoma lako, možda naslušljivija Shoxy-jeva ploča u njegovoj karijeri, nešto što bi mogli da koristimo u svakoj situaciji. U esenciji album sadrži house numere, elektro i downtempo sa više potencijala od muzike sa planete Kepler.


https://shoxy.bandcamp.com/




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku