DREDDUP mini turneja po Srbiji i opraštanje sa gitaristom



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Posle deset godina aktivnog sviranja u industrial rok bendu DREDDUP, Van Alen, gitarista rešio je da napusti bend. Razlozi su prosto njegova želja da proba nešto drugo, te on svoju karijeru nastavlja u matičnom bendu Analizator i metal bendu Tethyal. Povodom ovog iznenadnog saznanja, bend je uz dogovor sa Alenom zakazao tri koncerta na kojima će i sama publika moći takođe da se oprosti sa Alenom i da poslednji put vidi dreDDup u ovoj postavi i sa takvim zvukom gitare. Izabrana su tri grada koja uvek sa dobrom energijom proprate dreDDup koncerte, a to su: Subotica, Beograd i Novi Sad. Bend je već uveliko u potrazi za novim članom. Svoj put nastaviće u nalaženjem jednog of tri ovakva člana: gitarista, basista na distorzijama ili klavijaturista na distorzijama. Ukoliko poznajete nekoga ko odgovara opisu, neka se javi bendu na Fejsbuk stranicu. Tri najavljena koncerta biće celovečernji i bend će vas u stilu prošetati kroz svoju 22. godine dugu diskografiju! Kako kažu iz benda: "Alenu u daljem radu želimo svu sreću i puno dobrih koncerata. Proveli smo sjajnih 10 godina zajedno i svašta lepo proživeli kao bend a to će nam svima svakako ostati u lepom sećanju zauvek!".


26/01/2019 - Subotica, klub Mladost
02/02/2019 - Beograd, klub Drum
15/02/2019 - Novi Sad, klub CK13

Više infromacija na Fejsbuk eventovima:



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku