Mac Tire predstavlja spot za pesmu "Spite"



Sviđa ti se? Javi ostalima!


"Spite" je drugi po redu video-singl Mac Tire-a sa kojim ovom prilikom Vuk Vukmanović, autor i producent kompletnog materijala, po prvi put zvanično najavljuje promociju debitantskog albuma "Treatise" početkom marta ove godine:


"Nakon duže i neočekivane pauze od izdavanja Mac Tire-ovog prvog video-singla "Outcast", i usled mog dugogodišnjeg odsustva iz zemlje, album je konačno izmiksan zahvaljujući predanim radom Mareta u "Matrix Recording Studio" u Veterniku. Krajem prošle godine smo zajedno usavršili materijal zajedno sa Branislavom Banetom Micićem u njegovom mastering studiju, u Novom Sadu, i na kraju finalizirali ceo projekat u Nešvilu, u Americi.
Pripremili smo puno iznenađenja, pesme su dinamične i raznolike i imao sam enormnu čast da ugostim neke od eminentnih novosadskih muzičara na skoro svakoj od 9. numera. 

Za sve ostalo, tu je bio moj dugogodišnji prijatelj i vrhunski gitarista sa kojim sviram zajedno još od svog prvog školskog benda, Srđan Simić. 
Čuvamo detalje za sam kraj, trenutno smo u fazi finalnih pregovora sa izdavačem, mestima i datumima promocije koji se za sada tiču Novog Sada i Beograda, a od leta očekujemo da ćemo obići što više gradova i festivala kako u Srbiji, tako u regionu, i nadamo se preneti što više dobre energije i staroj i novoj rokenrol publici. Jedva čekamo!"

Spot je snimljen u "Fabrici", prostoru SKCNS-a, kameru je radio Predrag Filipović, glumila je Iva Čanaglić, a režiju i montažu potpisuje Vuk. 




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku