Krstaši imaju novi singl "Lutka"



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Krstaši su hard 'n' heavy, punk - rock bend iz Kraljeva. Početkom 2010. godine Vladimir Krunić okuplja ekipu koja kreće sa aktivnim probama i svirkama u tada aktuelnim kraljevačkim rock'n'roll klubovima. Bend je više puta menjao svoj sastav, a sama ideja o ovom bendu je stara skoro 25 godina. U periodu od 2012. do 2015. godine bend nastupa po klubovima širom Srbije. Autorski rad je jedna od stvari na čemu je bend ozbiljno radio i ulagao dosta vremena, tako da je bend na stvaranju prvog albuma radio pune četiri godine. Tokom godina, nastupali su na najznačajnijim festivalima - Zaječarska gitarijada, Love Fest, Belgrade Demo Fest, Aero rock festival u Kraljevu, Pozitivni koncert Novi Sad, Majskoj gitarijadi u Ljubićevu, Užički Rock Fest ... Kritičari su ovaj bend okarakterisali kao veoma dinamičan i kao jedan od naboljih srpskih „lajv" bendova. Svoj prvenac, album "Noć", Krstaši su objavili u julu 2016. godine za Metropolis Music.

Izdavačka kuća: Metropolis music
Muzika: Krstaši
Tekst: Goran Milosavljević
Snimanje, mix, produkcija: Nemanja Popović
Studio: Viša Klasa (Nemanja Popović), Bigz, Beograd
Omot singla: Jelena Krunić Slavković


https://www.youtube.com/watch?v=Anh_AtapirI&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2w7pZr92Kh7O0uiclUoVzKSx7OY3tG9pZQIKRQdk-eJJ63T3mkdzD8f8M



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku