Krstaši imaju novi singl "Lutka"Sviđa ti se? Javi ostalima!

Krstaši su hard 'n' heavy, punk - rock bend iz Kraljeva. Početkom 2010. godine Vladimir Krunić okuplja ekipu koja kreće sa aktivnim probama i svirkama u tada aktuelnim kraljevačkim rock'n'roll klubovima. Bend je više puta menjao svoj sastav, a sama ideja o ovom bendu je stara skoro 25 godina. U periodu od 2012. do 2015. godine bend nastupa po klubovima širom Srbije. Autorski rad je jedna od stvari na čemu je bend ozbiljno radio i ulagao dosta vremena, tako da je bend na stvaranju prvog albuma radio pune četiri godine. Tokom godina, nastupali su na najznačajnijim festivalima - Zaječarska gitarijada, Love Fest, Belgrade Demo Fest, Aero rock festival u Kraljevu, Pozitivni koncert Novi Sad, Majskoj gitarijadi u Ljubićevu, Užički Rock Fest ... Kritičari su ovaj bend okarakterisali kao veoma dinamičan i kao jedan od naboljih srpskih „lajv" bendova. Svoj prvenac, album "Noć", Krstaši su objavili u julu 2016. godine za Metropolis Music.

Izdavačka kuća: Metropolis music
Muzika: Krstaši
Tekst: Goran Milosavljević
Snimanje, mix, produkcija: Nemanja Popović
Studio: Viša Klasa (Nemanja Popović), Bigz, Beograd
Omot singla: Jelena Krunić Slavković


https://www.youtube.com/watch?v=Anh_AtapirI&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2w7pZr92Kh7O0uiclUoVzKSx7OY3tG9pZQIKRQdk-eJJ63T3mkdzD8f8MSviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku