Novi singl UP N' DOWNS-a



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Ne tako davne 2015. godine slovenački bend UP N' DOWNS uspeo je da osvoji srca publike Zaječarske Gitarijade i bude proglašen pobednikom glasovima iste. Publika je u ovom bendu bivše Juge uspela da prepozna živi zvuk dobrog rocka i poleti za slavujskim glasom mladog i školovanog pevača Erika. UP N' DOWNS su izabrali trnovit put odlučivši se da muziku stvaraju sami. U tekstove su utisnuli težnju da vrate spomen na sve ono što je zaboravljeno, pa je tako i naziv prvog albuma Vse kar sem pozabil (Sve što sam zaboravio). Prvi album izdat je 2016. Sastav ovog mladog benda obogaćen je još jednim članom Robertom Likarom, gitaristom legendarnih bendova Niet I Drinkers. Nije se dugo čekalo, već se vredno radilo i evo nas sada pred još jednim albumom. Kako tema davno izgubljenih sećanja nije još uvek zatvorena i iscrpljena, ponovo će isplivati u pesmama drugog albuma, koji izlazi ove godine kao nastavak prethodnog Vse kar sem pozabil II. Na Youtube-u možete poslušati i njihov novi singl Božji ateist.




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku