Sindrom obelodanio spot “Ona ima dečka”



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Pančevački punk rock/power pop bend Sindrom video singlom "Ona ima dečka" najavljuje skori izlazak albuma prvenca pod nazivom "Navodna ljubav" za najstariju srpsku nezavisnu diskografsku kuću Take it or leave it records.

- "Ona ima dečka" na jedan metaforičan način ukazuje na međusoban odnos profesionalnosti i emocija koji su sukobu u svakodnevnom životu svakog pojedinca. U ovoj pesmi je profesija nadjačala emociju ljubavi, ali smo svedoci da često emocije poput straha, ljutnje, besa, tuge, pa i ljubavi nadjačavaju naše profesionalne odluke. Promoviše ljubav, a takođe i jedno zrelo razmišljanje poštovanja prema osobi koja nam se dopada, a koja je već u emotivnoj vezi. Samim tim želimo ovim putem da "Ona ima dečka"  još dugo, dugo i da taj odnos potraje! Takođe treba napomenuti da pesma ne predstavlja promociju konzumiranja narkotika kod mladih. Ovim singlom najavljujemo album prvenac koji će nositi naziv "Navodna ljubav" (Take it or leave it records) i koji objavljujemo za nešto manje od dva meseca. On sumira zapažanja i inspiracije koje su proistekle iz različitih iskustava, objašnjava frontmen grupe Miomir Mikri Adamović.

Singl "Ona ima dečka" poslušajte na: https://www.youtube.com/watch?v=25Tt4h3j4mQ

  Bend je nastao početkom 2016. godine i čine ga Miomir Mikri Adamović (vokal i ritam gitara), Mihailo Mićko Đorđević (solo gitara i prateći vokal), Luka Jimmy Dodočić (bas gitara i prateći vokal), i pripadnica lepšeg pola Jelena Coje Vajović (bubnjevi). Sindrom su oformili kako bi autorskom muzikom iskazali bunt prema lošim stvarima koje okružuju društvo i ukazali na problem mladih ljudi, ali u vidu optimizma i motivacije. Na taj način, svojom muzikom u velikoj meri ističu ljubav prema životu, muzici i druženju, u želji da publici prenesu snagu i optimizam i stvore im osmeh na licu.Sindrom je taj koji se putem simptomatičnih tema širi na sve slojeve društva u cilju razvoja kritičke misli kod pojedinaca i većih grupacija obuhvaćeni ovim sindromom novog poretka.

Najvažniji nastupi: Belgrade beer fest 2017 (main stage),  Bunt rok festival – RTS (Polufinale i finale) 2017, Beer Garden 2018, Dev9t festival, Bass player festival, Rokerijada, Gašini akordi (Pobednici).

Link ka fb stranici: https://www.facebook.com/sindrombend/



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku