The Bestbeat u Nišu i KruševcuSviđa ti se? Javi ostalima!

Beogradski The Beatles tribute sastav „The Bestbeat" održaće koncert u klubu „Feedback" u Nišu na Dan zaljubljenih, 14. februara 2019. godine. Narednog dana će nastupati u klubu „Basement" u Kruševcu. Oba nastupa počinju u 22 časa.
Grupa „The Bestbeat" je nastala 2005. godine i čine je: Vladimir Banovčanin kao Džon Lenon, Damjan Dašić kao Pol Makartni, Marko Ćalić u ulozi Džordža Harisona i Vitomir Milićević kao Ringo Star.

Nastupajući po velikim evropskim festivalima i manifestacijama, klubovima i gradskim trgovima, ovaj beogradski kvartet se poslednjih godina uvrstio u najbolje kontinentalne atrakcije i svojim izvođenjem i scenskim nastupom verno dočarava duh fenomena grupe „The Beatles".
U posebnom izdanju najprodavanijeg američkog časopisa „Newsweek", posvećenog 50. godišnjici singla „Love me do", „The Bestbeat" je bio među 30 najistaknutijih Bitlsovih tribjut bendova na planeti 2012. godine. Od tada su još mnogo napredovali kao sastav koji godinama nije menjao svoje članove. Bend je do sada nastupao u Velikoj Britaniji, Francuskoj, Švajcarskoj, Austriji, Belorusiji, Srbiji, Sloveniji, Hrvatskoj, Makedoniji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Rumuniji, Belgiji i Bugarskoj, ali njihovi najdraži nastupi su bili 14 koncerata u Liverpulu na manifestaciji „BeatleWeek 2014", u svim mestima na kojima
su Bitlsi svirali pre 50 godina, pre svega – u klubu „Cavern". Širimo ljubav prema muzici koja je prošla test vremena uz zvuke Liverpula u nedelji ljubavi, sa radošću.
Ulaznice za nastup u Nišu su dostupne u pretprodaji po ceni od 500 dinara na sledećim lokacijama: Galileo Tours (Nikole Pašića 35) i Vintage Shop (Davidova 9). A ulaznice za nastup u Kruševcu isto po ceni od 500 dinara su dostupne u klubu „Basement"Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku