Bakterije imaju novi album „Raspad sistema“



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Evo vam ga na! „Raspad sistema" je vani! Nakon 6. godina od objavljivanja „Dižem svoj glas" čakovečki pankeri vraćaju se na scenu s jednako jakim i brzim „Raspadom sistema". Ovo im je ujedno jubilej, 20 godina od prvog koncerta.

Krajem prošle godine snimili su novi album u studiju Petra Horvata koji potpisuje produkciju.  Nakon dema „Kaj(pank)te brige" (2002), „Zajedno smo jači" (2008) i  „Dižem svoj glas" (2012),  „Raspad sistema" donosi nešto zreliji zvuk.  Situacija u zemlji, politička previranja i posljedice koje se osjećaju u životima svih nas i dalje su okosnica oko koje su izgradili album,  ali ima svega pomalo od ljubavnih pa do horor pank pjesama.

Od 17 stvari, koliko ih broji ovaj album, 14 je novih dok su ostale malo dotjerane s prijašnjih izdanja.

Cijeli album možete preslušati na Bandcampu benda ( https://bakterije.bandcamp.com).

Dečki su album izdali sami u CD formatu koji možete naručiti preko njihove Facebook stranice za 40 kn. ( https://web.facebook.com/BAKTERIJE-278874735471905/# )




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive