Objavljena muzika iz filma “Banditi u potrazi za mamom” – Kheirawi & The ShamassasSviđa ti se? Javi ostalima!

Muzika iz filma Koste Ristića, "Banditi u potrazi za mamom", višestruko nagrađivanog na prošlogodišnjem FEST-u, izbačena je u digitalnom izdanju preko holandske etikete Earth Works Outernational. Beogradski sastav koji stoji iza ovog saundtreka, „Kheirawi & The Shamassas", je projekat sa strane frontmena rege benda „FC Apatride UTD" – Abdelrahima Kheirawija, sa ciljem kreiranja muzike raznih žanrova i saradnje sa različitim muzičarima. Na ovom, bluz EP-u, učestvovali su Slobodan Đukić i Boris Usanović (Jimi 3B 666 Blues Band/In From The Cold) na gitarama, basu i perkusijama.

Muziku su komponovali Kheirawi/Đukić, tekstove je pisao Kheirawi, dok produkciju potpisuje Usanović.

Link: https://fcapatrideutd.bandcamp.com/album/bandits-in-search-of-mom-original-soundtrack
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku