Sink u Elektropinoru 16. marta, uz podršku bendova Lost Picks i Danga



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Grupa Sink će u subotu 16. marta održati koncert u Elektropioniru što će biti prvi samostalni dugometražni beogradski koncert benda. Publika će imati priliku da u više od sat i po vremena čuje najpopularnije pesme sa dosadašnja dva izdanja, albuma „Sve što nisam ja" i „Pred stubom srama..." kao i nekoliko novih pesama koje će se naći na trećem izdanju.

Sink je započeo godinu nastupom u Zrenjaninu, a posle šest meseci opet je pred beogradskom publikom. Album „Pred stubom srama..." promovisan je u velikom broju gradova širom zemlje, a novo izdanje očekuje se krajem ove godine i doneće nešto ličnije pesme u odnosu na prethodna dva izdanja. Zvuk benda neće se značajno promeniti, a kako sve to izgleda publika će moći da čuje upravo u Elektropioniru 16. marta.

Iz benda najavlju nekoliko iznenađenja u vidu zanimljivih gostiju, a kao specijalni gosti na koncertu pojaviće se beogradski bendovi Lost Picks i Danga. Lost Picks je petočlani sastav koji najavljuje svoj album prvenac za ovu godinu, a publici su se predstavili singlovima „Vodi me" i „Sve je u redu". Beogradski post grandž bend Danga nastao je pod uticajem Seattle scene devedesetih i bendova iz Srbije koji su uspeli da se približe takvom zvuku, a do sada su objavili pesmu „Urlik" kao najavu svog prvog izdanja.

Karte su dostupne u pretrpodaji u kafeu Sikarica (Skadarska 22 - svakog dana od 16:30 do 00:00) po ceni od 300 dinara, dok će cena ulaznice na ulazu u klub Elektropionir koštati 400 dinara. Publika će moći na licu mesta da kupi sva dosadašnja izdanja benda kao i najnovije majice, a početak događaja najavljen je za 20h.

FB Event:https://www.facebook.com/events/395545121009803/




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive