Mud Factory na korak od legendarnog studija



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Vranjski metal bend Mud Factory prikuplja ostatak sredstava za produkciju albuma u čuvenom švedskom studiju Fredman!


Vranjski metal bend Mud Factory je pokrenuo IndieGoGo kampanju za prikupljanje ostatka sredstava za produkciju svog prvog LP albuma.

Povod je više nego interesantan – mix i master prvog albuma Mud Factory-ja će raditi ni manje ni više nego Fredrik Nördstrom, čuveni švedski metal producent i vlasnik studija Fredman, gde su svoje albume snimali razni uspešni metal bendovi, od kojih su najpoznatiji :  At the Gates, In Flames, Architects, Bring Me the Horizon, HammerFall, Dimmu Borgir, Opeth, Arch Enemy, Soilwork i drugi.

https://en.wikipedia.org/wiki/Studio_Fredman

Momci iz Mud Factory-ja nam poručuju da je ovo za njih jedinstvena prilika da nađu svoj put na međunarodnoj muzičkoj sceni i predstave svoj album široj publici i nadaju se da će uz pomoć svojih kolega, prijatelja i poznanika uspeti da prikupe još oko 2500 dolara, koliko ih deli od ostvarenja sna i rada u ovom švedskom studiju.

Mud Factory je svoj prvi album pod nazivom "The Sins of Our Fathers" snimio ovog januara u studiju Devotion u Beogradu, a sada je na korak da ovaj album, na kom su dugo radili, kompletira u studiju Fredman.

Na sledećem linku možete pročitati više o ovoj kampanji i pomoći u skladu sa svojim mogućnostima, za šta ćete dobiti odgovarajući poklon zahvalnosti.

https://www.indiegogo.com/projects/our-chance-to-work-with-a-legendary-producer/x/20621747




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive