RAMPA JE OBJAVILA SVOJ PRVI ALBUM „Ovaj grad“



Sviđa ti se? Javi ostalima!

RAMPA  je objavila  svoj prvi album pod nazivom  „Ovaj grad"! Album je objavljen pod izdavačkom kućom Kontra, sa kojom je potpisala ugovor ovog proleća. Pesme možete slušati na svim aktuelnim digitalnim platformama (Deezer, Spotify, iTunes, Bandcamp), a uskoro će biti i dostupne na oficijalnom Youtube kanalu benda RAMPA.

Pesme smo snimali prethnodih godinu dana, malo po malo. Na kraju kao pečat našeg rada stiže debi album. Na albumu će biti 8 pesama. Poznati smo po tome da dosta mešamo stilove i žanrove, tako da ćete to i sami osetiti kad budete čuli ceo album, ima svega. Dosta smo vezani za Pančevo, pa čak imamo i u imenu benda naš grad. Snimali smo spotove ovde, imali mnogo nastupa. Tako da ime ovog albuma posvećujemo baš njemu.  Producent albuma je Stefan Rodić. U njegovom studiju „Revenge" smo snimali sve pesme sa albuma. Omot za album je radio Luka Ivanović, sa kojim smo do sada radili spotove (a radićemo ih sa njim i dalje).

Do sada smo objavili 4 singl-spota („Sam", „Posebna", „Ne zaboravljam",  „Život je lep") i imali smo oko 45 nastupa širom zemlje, a i van nje (Berlin, Temišvar...).  Posle objavljivanja albuma se nastavlja još veći rad, ulazimo u još veći ciklus. Nove pesme čekaju na red za snimanje, tako da što pre ulazimo u studio. Mnogo svirki nam sledi, novi spotovi već od leta, a nadamo se da ćemo i biti deo nekog letnjeg festivala.

Ljudi, pratite nas i slušajte! Mi uvek radimo nešto novo, sa nama nema dosade!

Virus-free. www.avast.com



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive