Ulaznice u prodaji za koncert grupe " Kruševac Geto"Sviđa ti se? Javi ostalima!

U Četvrtak 09.05 2019. u sklopu mini turneje ( Kruševac, Trstenik, Niš, Jagodina i Kragujevac)  u klubu  Feedback nam konačno dolaze po prvi put nesvakidašnja Hip - Hop atrakcija -  "Kruševac  Geto"  sa početkom od 22h!

Ovom prilikom Getovci će napraviti presek celokupne karijere, ali i promovisati novi album  "Snežana" u kombinaciji  sa urnebesnim skečevima..

Svoju popularnost stekli su jedinstvenim smislom za humor kojim kroz svoje pesme i skečeve opisuju svakodnevne životne situacije sa neverovatnim zapažanjem detalja.
Svojom muzikom na sarkatičan i zabavan način predstavljaju svoj mentalitet sa jedinim jasnim ciljem - da zasmeju čoveka.

Ulaznice će biti u pretprodaji od 22. aprila
Cena ulaznice u pretprodaji biće 300 dinara, a na dan koncerta 400 dinara.

Virus-free. www.avast.comSviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku