Velibor Nikolić objavio akustičnu verziju pesme „Okean Sreće“Sviđa ti se? Javi ostalima!

Pančevački kantautor i frontmen sastava Brigand, objavio je akustičnu verziju pesme svog nekadašnjeg benda Jewy Sabatay, Okean Sreće. U pitanju je devetominutni akustični kolaž sastavljen od muzičkog kostura originalne verzije prožet fidbek gitarama, u maniru glavne inspiracije iz 2007. filmskog ostvarenja Džima Džarmuša, „Dead Man".

Brigand će nastupiti 13. Aprila u Novom Sadu na Festivalu srpskog podzemlja, a posle toga se vraćaju radu na njihovom sledećem albumu čiji je radni naziv „Gde Cveta Crni Mak".

https://www.youtube.com/watch?v=ZpwINq6Lg60&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3F-q9SR9WEPuwzjxLsQ56YhxDLqcw9k-LDeDc2oGe0gj015ACbM1aVkmg

Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku