Humanitarni stand up show za Svratište Centra za integraciju mladih #standupmaratnoceSviđa ti se? Javi ostalima!

Treći sportsko-dobrotvorno-komični projekt #STANDUPMARATONEC, obuhvatiće glavne gradove bivših jugoslavenskih republika, gde će pionir slovenske stand up scene, komičar, trkač i ultramaratonac Andrej Težak Tešky s lokalnim kolegama komičarima pokušati nasmiejati što više ljudi na njihovom jeziku i prikupiti što više novca za decu.

Prve godine Tešky i njegovi kolege trkači prešli su 600 kilometara u deset dana i kolegama komičarima svojim drugovima nasmejao 30 slovenskih gradova.

U drugom projektu #standupmaratonec posjetili smo 33 slovenska vrha i nasmejali planinare u 33 planinske kolibe.

Ove godine trasa je najduža, pozivamo vas da nam se pridružite na putu od Beograda do Ljubljane u tenisicama ili dolazite na predstavu, nasmejte se sa nama i pomozite s donacijom.

na prvom nastupu, U Ben Akiba comedy clubu sa Teškym nastupaće Nikola Radojlovic, Radomir Nestorovic i Nemanja Zivanovic

sve skupljene pare sa nastupa u Beogradu ćemo pokloniti Centar za integraciju mladih

Cena karte: 600rsd 

Virus-free. www.avast.comSviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku