Humanitarni stand up show za Svratište Centra za integraciju mladih #standupmaratnoce



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Treći sportsko-dobrotvorno-komični projekt #STANDUPMARATONEC, obuhvatiće glavne gradove bivših jugoslavenskih republika, gde će pionir slovenske stand up scene, komičar, trkač i ultramaratonac Andrej Težak Tešky s lokalnim kolegama komičarima pokušati nasmiejati što više ljudi na njihovom jeziku i prikupiti što više novca za decu.

Prve godine Tešky i njegovi kolege trkači prešli su 600 kilometara u deset dana i kolegama komičarima svojim drugovima nasmejao 30 slovenskih gradova.

U drugom projektu #standupmaratonec posjetili smo 33 slovenska vrha i nasmejali planinare u 33 planinske kolibe.

Ove godine trasa je najduža, pozivamo vas da nam se pridružite na putu od Beograda do Ljubljane u tenisicama ili dolazite na predstavu, nasmejte se sa nama i pomozite s donacijom.

na prvom nastupu, U Ben Akiba comedy clubu sa Teškym nastupaće Nikola Radojlovic, Radomir Nestorovic i Nemanja Zivanovic

sve skupljene pare sa nastupa u Beogradu ćemo pokloniti Centar za integraciju mladih

Cena karte: 600rsd 

Virus-free. www.avast.com



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive