KKN u Neverlandu



Sviđa ti se? Javi ostalima!


Koncertna promocija albuma „Uskoro” sastava Kanda kodža i Nebojša biće održana 31. maja u novom klupskom prostoru koji nosi naziv Neverland, a u okviru Light Based Lifeforms festivala. Kao specijalan gost na ovom koncertu najavljen je beogradski sastav Vrooom.

Publika je do sada imala prilike da čuje uživo pesme „Misli dobro”, „Jamajka”, „Letnji dan”, „Lako polako”, a za ovaj koncert ispod reflektora novog kluba na otvorenom očekuje nas izvođenje svih devet novih pesama. Album „Uskoro” izašao je za Mascom etiketu i do sada je već osvojio srce publike.

Sastav Vrooom, sa preko 150 nastupa u 11 država i 35 festivalskih nagrada u okviru muzičkih predstava „Dogvil" i „Jami distrikt”, 31. maja predstaviće svoj novi koncept.

Novi klupski prostor Neverland, koji se najbolje može opisati kao art/medija komuna, nalazi se u ulici Bulevar Vojvode Mišića 49 i poslednjeg dana maja će imati čast da po prvi put otvori svoja vrata beogradskoj publici i ovim alternativnim sastavima.

Ulaznice su, po ceni od 1.000 dinara dostupne na svim prodajnim mestima Ticketvisiona, u Felix Shopu kao i na adresi kluba.



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive