Svemirko, Who See, Buč Kesidi, Kristijan Molnar samo neka od imena novog Outhide festivalaSviđa ti se? Javi ostalima!

Četvrti po redu festival muzike i umetnosti – Outhide, održaće se 26. i 27. jula u Zaječaru u Park-šumi Kraljevica. I ove godine organizatori su pripremili muzički program na tri stejdža, publika će uživati u nastupima vodećih imena domaće elektronske muzičke scene, ljubitelji live performansa moći će da čuju popularne izvođače iz čitavog regiona, a program nudi i brojna zanimljiva izvođenja mladih, neafirmisanih umetnika, za koje će uskoro biti otvoren zvanični konkurs (informacije partite na sajtu). Za sada su objavljeni izvođači Kristijan Molnar, Svemirko, Who See, Buč Kesidi, Coeus, Felver, Killo Killo, ali organizatori kažu da iznenađenja tek slede.

Sama tematika ovogodišnjeg izdanja festivala je - misticizam istočne Srbije.

Pre samog događaja su u planu brojne aktivnosti u promotivnom periodu, kao i prateće aktivnosti u nedelji pre muzičkog dela festivala. Neće izostati ni graffiti zona u skladu sa dugogodišnjom grafiterskom tradicijom Zaječara, kao ni gastronomska manifestacija za hedoniste.

Pravo osveženje biće i dečji program za roditelje i najmađe posetioce. Outhide Festić je nastao u saradnji sa Dečijim Centrom i drugim organizacijama i pojedincima koji svoju kreativnu energiju dele sa najmlađima. Ovim organizatori žele da pokažu da je festival namenjen svim generacijama, a posebno vodi računa o tome da budući  bubnjari, balerine, recitatori, plesači i glumci (koji će izvoditi svoje tačke u predivnom dvorištu Dečijeg Centra) vide smisao u zajedništvu i druženju.

Ono što organizatori posebno naglašavaju je da je za posetioce i ove godine obezbeđen besplatan kamp među četinarima na Kraljevici. Nije zgoreg naglasiti da ovo izletište, koje se nalazi u samom Zaječaru, ukrašavaju Vešala - spomenik Vladimira Veličkovića, borcima palim u NOR- u i žrtvama fašističkog režima.

Pratite naše profile na društvenim mrežama za više informacija, ne propustite prve karte po specijalnim cenama na https://www.ddtickets.rs/SR/Events/88/Outhide-Festival-2019/1597/1/. linku i uživajte na besplatnim #outhide2019 promo događajima.

Ovako je to izgledalo prošle godine (Aftermovie 2018): https://bit.ly/2Hp0wq6

Festival sprovodi Timočki Omladinski Centar u saradnji sa drugim organizacijama na teritoriji grada Zaječara.

Zvanični ivent: https://bit.ly/2t7dv5R 
Site: 
https://bit.ly/2TMxINi
Instagram: 
https://bit.ly/2T3rlRi
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku