U pravcu pustinje – Igralom // DJ Ceka // 17. maj, FeedbackSviđa ti se? Javi ostalima!

Ovih dana naše biće najintenzivnije podrhtava u ritmu ćudljivog proleća. Kiše su natopljene nostalgijom dalekih, egzotičnih predela… Naše biće želi da se otisne na put, da sklizne u neku novu, neiskušanu spiritualnu vratolomiju.

I u tome će uspeti 17. maja u Feedback-u, na nastupu niškog benda Igralom - trenutno jednog od najzapaženijih u regionu u sferi alternativne muzike. Ceo ugođaj biće upotpunjen senzualnim afro beat-ovima u izvedbi DJ Ceke.


Ovoga maja se niškim asfaltom, uz vetrove i kišu, dokotrljava nafiniji saharski pesak. Pratite njegove puteve i odvešće vas daleko, daleko, s one strane (osunčane) transcendencije.

Za poslednji koncert u Feedback sezoni ulaznice su u pretprodaji po ceni od 300 rsd (na ulazu 500 rsd.)


Vintage Shop, Davidova 9
Galileo Tours, Nikole Pašića 35

 


Facebook događaj

https://www.facebook.com/events/2645798722160141/

Youtube https://www.youtube.com/watch?v=3HdNZo9Ehrc&list=PL5pmgRwJaTtBp3DW9TQukNb2gYjmpxwZk

https://www.youtube.com/watch?v=mN7THsWSSMc

Facebook

https://www.facebook.com/igralom/

Bandcamp

https://igralom.bandcamp.com/releases


Virus-free. www.avast.comSviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku