Heart Rock Fest - prikupljen novac za Natašinu protezu



Sviđa ti se? Javi ostalima!

         Nataša Gajdoš iz Kucure će dobiti protezu koja joj je neophodna za normalan život i kretanje, zahvaljujući bendovima i posetiocima drugog Heart Rock Festa održanog u subotu 10. avgusta u Vrbasu. Naime, već neko vreme kroz razne akcije se prikuplja novac za pomoć Nataši, a tokom ovog humanitarnog festivala je prikupljen ostatak novca koji joj je bio potreban.

         S.A.R.S., Neverne bebe, Dejan Cukić i Spori ritam bend, Ničim Izazvan, Veliki prezir i Majdan su svim srcem svirali kako bi se prikupilo dovoljno novca da se pomogne 20-godišnjoj Nataši koja je ostala bez noge kao žrtva pijanog vozača.

         Na Gradskom stadionu u Vrbasu su se od 19 do 02 časa ređali brojni hitovi bendova koje su okupili momci iz benda Ničim Izazvan, koji su i inicijatori ovog humanitarnog festivala, a publika je osim humanošću, uzvratila i horskim pevanjem.

         Heart Rock Fest, uz podršku opštine Vrbas, će nastaviti svoju misiju i 8. avgusta 2020. godine organizovati novi susret humanosti i muzike.

Virus-free. www.avast.com



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku