Seven Mouldy Figs u Srbiji



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Septembarska mini turneja jedinstvenog ženskog tria iz Zagreba Seven Mouldy Figs u organizaciji izdavačke kuće i koncertne agencije Bad Memory Music trajaće od 26. do 29. septembra. Tom prilikom Seven Mouldy Figs održaće svoje koncerte u Novom Sadu, Beočinu, Beogradu i Somboru.

Seven Mouldy Figs zagrebački je trio koji kombinacijom melodioznih dionica, pulsirajućeg groove-a, narativnih vokala i nestandardnom kompozicijom uvode publiku u svoj pogled na svet rock-a, psihodelije i etno uticaja. Osnovan je 2012. te uz određene promene u postavi, bend na leto 2014. postaje trio i nastavlja u psihodeličnom smeru s Laurom Matijašević (bas gitara i back vokal), Lucijom Sever (gitara i vokal) i Laurom Tan (bubnjevi i back vokal).
7MF iza sebe ima dva EP-a i jedan album te mnoštvo koncerata po Hrvatskoj, Sloveniji, Austriji, Švedskoj, Nemačkoj, Švajcarskoj, Srbiji i BiH, a pesme pesme na engleskom jeziku. Početkom 2018. godine, 7MF je izbacio svoj prvi live session pod imenom Winter Session i trenutno radi na svom drugom albumu.  

Beogradskoj publici Seven Mouldy Figs predstaviće se 28. septembra od 22 h u novom koncertnom prostoru Knap Club-u, Đušina 5. (ex St. James/Kuglaš).

Karte se mogu naći u predprodaji po ceni od 400 rsd u Yugovinyl-u, Cetinjska 15, od utorka 27. avgusta. Na dan koncerta karta će iznositi 500 rsd

26.9. CK13, Novi Sad
27.9. AKC Disco, Beočin
28.9. Knap Club, Beograd
29.9. Discont, Sombor

Virus-free. www.avast.com



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku