Shoplifters objavili novi albumSviđa ti se? Javi ostalima!

Novosadski pank rok kvartet Shoplifters objavio je novi album pod nazivom "Secret Free World".

Album čini 11 novih pesama snimljenih tokom marta 2019. u novosadskom studiju Fluid Noise. Za produkciju su zaslužni Aleksandar Jovanović (Everbeatz) i Shoplifters, a za artwork je bila zadužena Viktoria Čikoš.

Treći zvanični album benda na vinilu potpisuje čak pet izdavača: Brassneck Records (UK), Waterslide Records (Japan), PopKid Records (SAD), Bartolini Records (Španija) i White Russian Records (Holandija). Takođe, album je dostupan i na kaseti, zaslugom beočinske Underground Disco ekipe.

Oba izdanja u Srbiji mogu da se nabave direktno od benda, dok je album u digitalnom obliku dostupan na Shoplifters Bandcamp stranici.

Promocija albuma "Secret Free World" će se održati 31. avgusta u Novom Sadu.  
Pored Novog Sada, Shoplifters će u sklopu promocije albuma posetiti i Sombor dan ranije, 30. avgusta, a u septembru će se zaputiti u Nemačku gde će obići Berlin i Dortmund.Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku