Neprijatelj prelazi zeku ima novi album



Sviđa ti se? Javi ostalima!



Nakon tačno dve godine od objave drugog albuma, novosadski bend Neprijatelj Prelazi Zeku predstavio je svoje novo izdanje pod nazivom „Problem je u ljudima". Album se sastoji od 11 pesama od kojih su četiri već objavljene u vidu singlova koje su najavljivale album već izvesno vreme.

Snimanje je obavljeno u „Piknik studiju" pod producentskom palicom Miroslava Majkića koji je bio zadužen da predstavi bend u najsirovijem mogućem obliku, s  obzirom da N.P.Z. važi za bend koji treba slušati uživo gde se najbolje oseti atmosfera koju momci prenose sa bine. Za dizajn omota zadužena je bila Dunja Ignjatović.

Oslanjajući se na objavljene recenzije, može se zaključiti da je bend našao pravu formulu za komponovanje pesama u kojima može da se nađe svako pa čak i oni koji nisu ljubitelji oštrijeg zvuka.

Nastavljajući tradiciju, „Problem je u ljudima" će se naći samo na digitalnim platformama ovog puta bez zvaničnog izdavača.

http://www.facebook.com/npz.hq
http://www.youtube.com/neprijateljprelazizeku
https://neprijateljprelazizekuns.bandcamp.com



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku