Promocija albuma "PMS U KUĆI"Sviđa ti se? Javi ostalima!

Novosadski pankeri "5 minuta slave" pozivaju sve ljubitelje pank-rok zvuka na svirku povodom promocije prvog studijskog albuma "PMS U KUĆI"!

Promocija će se održati u SoulPeddleru, u petak 27-og septembra. 
Vrata se otvaraju u 21h a svirka počinje u tačno 22 h.
Sviraćemo nove pesme kao i numere sa demo albuma, a imaćemo i specijalne goste na bini.

Lokacija je Klisanski put 19a, a za sve one koji nisu sigurni kako da dođu, organizovan je besplatan PMS bus, čije je početno stajalište na trgiću, a autobus kreće u 20:45. U autobusu će se slušati dobra muzika!

Ulaz na svirku je, takođe, besplatan i po prvi put ćete moći da kupite naše majice, bedževe, priveske za ključeve, otvarače za pivo, kao i CD novog albuma.

Svi su pozvani i dobrodošli!


Virus-free. www.avast.comSviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku