Velika MRAČNA Ex-Yu žurka u Novom Sadu u klubu B-612Sviđa ti se? Javi ostalima!

U petak u klubu Dom B-612 u Novom Sadu održaće se jedna specijalna žurka koja se u gradu nije desila dobrih 10 godina. U pitanju je deseto izdanje velike DARK PARTY žurke koja se već redovno odžava na svaka dva meseca - ali će ovaj put lista muzike koja se pušta biti isključivo DOMAĆI mračni bendovi.

Dakle, ko voli mračne note sa Balkana ovo će biti stvarno izuzetna i retka prilika da uživa u tim pesmama na masivnom ozvučenju.

Čekaju vas imena kao što su: Borghesia, Laibach, Luna, Karlowy Vary, Mizar, Transeen, Dorian Gray, Figurative Theatre, Mind Teardown, Psihokratija, GRČ, Dobri Isak, Sixth June, Max & Intro, dreDDup, Torul, Leifert. Anastasia, VIVIsect, Katarza, Lačni Franc, Boris Štok, Rex Ilusivii, Blok Aut, Bjesovi etc.....lista je dugačka a žurka će, kao i sve do sada, biti glasna i plesna!

Muziku za Vas bira DJ Inquisitor. Ko voli domaće mračne tonove - u petak, pravac DOM B-612!

Start: 20:30
Ulaz: 200 din

više informacija na eventu: https://www.facebook.com/events/459111334667362/

Virus-free. www.avast.comSviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku