DREDDUP i ODVOJENA STVARNOST u Zombi klubu u BecejuSviđa ti se? Javi ostalima!


Subota, 12. oktobar - Zombi klub, Bečej.
Po prvi put u Zombi klubu i Bečeju, stari novosadski post punk darkeri ►ODVOJENA STVARNOST koji iza sebe imaju 5 studijskih albuma i 30 godina su na sceni. Nešto aktivniji devedesetih, ostvaruju zapažene koncerte na većim manifestacijama. Posle kratke pauze, bend sa dva nova albuma u 2000-ima kreće ponovo. Postava sada broji dve devojke na žičanim instrumentima. Posle njih na scenu izlaze ►DREDDUP, već dobro znani bečejskoj publici, 22. godine na sceni, massacre industrial rokeri kojima je ovom prilikom nastup u novoj postavi. Na gitarama su sada Dražen (Lednik) i Norbert (Ashen Epitaph). dreDDup će ovaj put prirediti nezaboravan i energičan nastup! Pre samog koncerta puštaće se 80's post punk, industrial, goth rock, pa nek zainteresovani dođu ranije da uživaju u maloj predigri večeri.

Cena ulaza je 200 dinara
Start: 20h

Satnica:
20:00 - ► DJ
22:00 - ► ODVOJENA STVARNOST
23:30 - ► DREDDUP

Više informacija na FB eventu:

Virus-free. www.avast.comSviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku