Povratak legnedarnog benda Gavrilo Princip



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Legendarni smederevski punk rock bend Gavrilo Princip poznat širom Ex-YU prostora ove jeseni se u potpunosti vraća na scenu. Svežu krv sastavu će doneti novi članovi Ognjen Pantić (gitara) i Igor Bošković (bas). Za pevanje je sada zadužen Darko Antić, osnivač i autor svih pesama. Bend vredno radi na pripremi novog albuma, a uskoro možemo očekivati prvi singl i spot. Ponovo nas očekuju angažovani tekstovi karakteristični za pesme Gavria Principa. Publika u Beogradu će imati priliku da čuje Gavrila već 19. oktobra kao specijalne goste na kocertu u Elektropioniru kojim Žuta Minuta proslavljava deset godina rada. Nakon toga grupa će nastaviti svoj rad kroz niz aktivnost o čemu će publika biti na vreme obaveštena.


Autor fotografija: Mirjana Đorđević



Virus-free. www.avast.com



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku