Apatinski bend Majkan predstavio prvi singlSviđa ti se? Javi ostalima!

Majkan je pank rok bend iz Apatina, oformljen u januaru 2019.g. koji svira obrade domaćih pank grupa ali ujedno radi i na stvaranju autorskih pesama. Prvi singl za pesmu " Ajmo u kafanu " su objavili 02.11. 2019. a uskoro se snimaju i druge pesme. Plan benda je da nastavi paralelno da radi svirajući obrade i stvarajući autorske pesme.  Majkan  čine iskusni muzičari koji su svirali u mnogim metal, pank i rok bendovima. Bend svoju pravu snagu pokazuje na koncertima gde dolazi do velike razmene  energije između njih i publike. Članovi benda su : Igor Bukvić - bubnjevi , Nemanja Kalinić - gitara i prateći vokali, Rade Balać - vokal i bas. 

Virus-free. www.avast.comSviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku