Rovovsko Stopalo izbacuje debi singl



Sviđa ti se? Javi ostalima!

foto: Phantography
Rovovsko Stopalo je osječki blues-rock autorski bend. Zvuk benda možemo okarakterizirati kroz eksplozivne i neopsihodelične gitare, čvrstu i dinamičnu ritam sekciju te živopisne tekstove. Unatoč kratkom postojanju, bend čine dobro poznata osječka lica koja su svoj doprinos sceni pridonijeli kroz razne bendove. Bend je snimio i još jedan singl za koji će se uskoro snimati spot. Nagodinu je plan promoviranje singlova putem live svirke.

Singl "Black Hole" sniman je u studiju HomeLand u Bizovcu jedne sunčane subote. Bend je singl snimao metodom svirke uživo s odvojenim vokalom bez metronoma. Autor teksta je bubnjar, Anđelko Balaban, glazbe Mario Papić dok je na aranžmanu radio cijeli bend. 




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku