Sink u Domu omladine 23. novembra uz podršku grupe Maera



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Uoči početka snimanja trećeg studijskog albuma beogradska grupa Sink održaće koncert u klubu Doma omladine u subotu 23. novembra. Posle dve godine Sink se vraća u Dom omladine Beograda gde će publici predstaviti potpuno novi materijal i pesme koje do sada nisu izvođene, a na repertoaru će se naći i veliki broj pesama sa prethodna dva izdanja benda. Sink je do sada objavio dva albuma i to „Sve što nisam ja" izdat 2014. godine i konceptualno ostvarenje „Pred stubom srama..." izdato 2017. godine. Plivajući između više alternativinih pravaca Sink je formirao svoj zvuk odan snažnim rifovima, neparnim ritmovima i pažljivo odabranim tekstovima koji ovaj bend čine prepoznatljivim na beogradskoj sceni.

Specijalni gosti grupe Sink na ovom koncertu biće momci iz benda MaerA koji će promovisati pesme sa svog prvenca „Echo The Hovl".

Ulaznice su dostupne na blagajni Doma omladine, kao i svim drugim prodajnim mestima Tickets.rs ili putem linka: https://www.tickets.rs/program/sink-1490 po ceni od 400 dinara, a početak koncerta najavljen je za 21h.

Linkovi:
Sink - Monsanto [Official Music Video]: https://www.youtube.com/watch?v=rXyVLISG_eg
MaerA - Asylum: https://www.youtube.com/watch?v=X9Yzat2nnGA



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku