Koncert "Metal na klaviru"Sviđa ti se? Javi ostalima!

Zorana Vladisavljević je završila master studije na Akademiji umetnosti u Novom Sadu, na klavirskom odseku.
Posle završenih master studija aktivnije se bavi izvođenjem i drugih muzičkih žanrova poput roka i metala. Pored izvođaštva bavi se i komponovanjem ambijentalne i filmske muzike, kao i metal/rok muzike u autorskim bendovima "A Difficult One" i "Ognjena Marija". Na koncertu koji će se održati 24.12. 2019. u 20h, u Kulturnom centru Vlada DIvljan, pored obrada  poznatih metal bendova, sviraće i autorske kompozicije nastale u okviru benda "A Difficult One", koji je osnovala zajedno sa sestrom Valentinom Vladisavljević.

Karte za koncert se mogu naći u Felix Shop-u (T.C. Sremska). Cena u pretprodaji je 350rsd, na ulazu 500rsd.
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku