Lineout, Citizen X, see it my way u Jazz Bar Centru 29.12.Sviđa ti se? Javi ostalima!

Punk Rock veče u Jazz Bar Centru (Beogradu) održaće se u nedelju 29. decembra, a nastupiće sledeći bendovi:see it my way - mladi akustični duo iz Novog Sada sa korenima hardcore punk & emo bendova; trenutno iza sebe imaju EP pod nazivom "111″ uz još par singlova između redova kao i nastupe na festivalima poput To Be Punk & Exita. Njihovo novo izdanje je trenutno u procesu snimanja i možemo da ga očekujemo u prvoj polovini 2020.

https://www.facebook.com/seeitmywayns/
http://seeitmyway.bandcamp.com/

Mesto domaćina će ovog puta pripasti Citizen X, beogradskom punk rock bendu koji je formiran još početkom 2007. godine. Njihovu postavu trenutno čine: Nikola S. (bubnjevi), Ivan H. (bas), Nikola B. (gitara), Aleksandar B. (gitara) i Božidar S. (vokal).

https://www.facebook.com/CitizenXbgd/

Lineout  - italijanski punk rock sastav iz Milana koji trenutno iza sebe ima tri albuma pod direktnim uticajem skate punk zvuka koji je zahvatilo Ameriku devedesetih godina; početkom godine su izbacili svoj EP pod nazivom "Pugno Dall'Inferno", a binu su u međuvremenu delili sa velikanima žanra uključujući Millencolin, Suicidal Tendencies, Atlas Losing Grip itd.

https://www.facebook.com/LINEOUTROCK/
http://lineoutrock.bandcamp.com/

Karta za ovu svirku iznosiće simboličnih 300 dinara.
link za event: https://www.facebook.com/events/2620182204731756/
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku