Novi spot benda Madresi



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Zrenjaninski Madresi snimili su spot za pesmu "XL devojka" koja se nalazi na njihovom drugom albumu "Prodajem emocije" objavljenim pod etiketom "Miner Recordsa". Scenario, režiju, kameru i montažu, kao i za prethodni spot "Ugašen svet", uradila je Kristina Bojanić. U pesmi je na šaljiv način opisana jedna autentična i zanimljiva situacija sa porukom da treba ići ka onome što voliš, bez obzira šta drugi misle o tome. Uloge tumače Milica Rauški, Lazar Liptai, Igor Blanuša i Vladimir Maksimović gitarista i pevač benda koji pored njega čine još Darko Gađanski (bas gitara) i Nenad Ivanić (bubnjevi). Madresi nameravaju da u skorije vreme snime još jedan spot i to za numeru "Sitne lopove ganjate, a velikim se klanjate" u sopstvenoj produkciji (kao i do sad) i time još jednom prikažu pobedu ideje nad visokom tehnologijom.



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku