Dram objavio "Nećemo promeniti svet", koncertna promocija u Amerikani



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Sve popularniji novitet na domaćoj muzičkoj sceni, bend Dram, objavio je prvo zvanično izdanje pod etiketom PGP RTS-a, a kao sublabel #indiegas, koji verovatno najbolje opisuje pravac njihove muzike. Kombinacija modernih svetskih tokova, indie synth-pop rock zvuka i maternjeg jezika privukla je prvu osetniju fan bazu oko benda. 

Album "Nećemo promeniti svet" nalazi se u prodaji u fizičkoj formi u svim prodavnicama nosača zvuka, kao i na digitalnim platformama. 

Preslušajte album na zvaničnoj youtube plejlisti "Nećemo promeniti svet"
https://www.youtube.com/playlist?list=PLe-a9rVeGG_QU16YVi_MXi6GQnuGOLZ6i 
 
Uz informaciju o izlasku albuma, bend je najavio i svoj prvi veliki koncert, ujedno i promociju izdanja za 21.mart 2020. godine i to u sali Amerikana, u Domu omladine Beograda. Ulaznice za koncert su podeljene u nekoliko faza. Earlybird karte su, na opšte iznenađenje samih članova benda, rasprodate u prvih desetak dana!

Od srede 15.januara presale karte mogu da se kupe po ceni od 400 dinara u Zaokretu (Cetinjska 15) i TC Sremska. To će biti i jedini promotivni kontigent pre početka zvanične prodaje preko tickets servisa po regularnim prodajnim cenama.

Dram će na koncertu u Amerikani imati i specijalne goste, ali o tome će se naknadno oglasiti, a ostale koncertne aktivnosti benda možete naći na https://www.instagram.com/instadram___/



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku

Blog Archive