Punkreas iz Nikšića za kraj godine čašćava publiku novim singlomSviđa ti se? Javi ostalima!

Punkreas iz Nikšića za kraj godine čašćava publiku novim singlom, nakon „Elizabeth" koja je izašla početkom godine. Ovim bend kruniše 2019 godinu koja je bila plodna za bend i ulazi u novu koja će biti još bolja. Pjesma nosi naziv „Za vas", snimana je u studiju Disorder u Nikšiću. Snimatelji su bili Bojan i Dušan Dobrilović, dok je mix i mastering radio Vladimir Perišić, dok je cover art uradio Dabo. Pjesma se može čuti na njihovom yt kanalu kao i na bendcampu gdje je postavljen kvalitetniji snimak za streaming i download. Bend čine: Goran Dabovič- vokal, Mihailo Bulajić- gitara, vokal, Veljko Vučurović- gitara, vokal, Bojan Kandić- gitara, vokal, Đorđije Njunjić- bubnjevi.


Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku