Ukrajinski Sinoptik prvi put dolazi u SrbijuSviđa ti se? Javi ostalima!

Ukrajinski power rock trio SINOPTIK prvi put nastupa u Beogradu  22.januara u klubu Garaža. Kao podrška ovom sjajnom ukrajinskom bendu nastupiće beogradski bendovi  Loud i Disaster.

 

Bend SINOPTIK osvojio je titulu „Najboljeg svetskog rok benda" u Berlinu (Global Battle of the Bands) i jedini je nezavisni ukrajinski bend koji je svirao pred 80 hiljada ljudi na Olimpijskom stadionu u Kijevu.  Marilyn Manson, Uriah Heep, Within Temptation ... samo su neki od rock „džinova" koji su u bendu Sinoptik prepoznali kvalitet i pozvali ih da sa njima dele binu

U septembru 2019.godine izbacili su svoj novi EP "From Nothing to Forever" koji na ovoj turneji promovišu. (http://bit.ly/sinoptikEP)

 

Kao podrška Sinoptiku 22.januara u Garaži nastupiće bendovi LouD i Disaster.

LOUD je stoner metal/sludge/blues bend iz Beograda. U aprilu 2016. godine bend LouD je reosnovan sa novim beskompromisnijim imidžom i podmlađenom postavom. Postavu benda sada čine  Đorđe Feštin, Luka Radovanović, Stefan Aćimović, Bane Dimitrijević, Dejan Filipović i Luka Pavlović a ova ekipa trenutno radi na albumu prvencu pod imenom Casus Belli.

DISASTER  je rokenrol bend nastao 2016. godine, kada je Kostur (gitara i vokal) rešio da svu svoju frustraciju usadi u šest žica i potom je kroz rifove zabode publici u glavu! Bendu se priključuje najjači član, Milan, snimaju demo ,,Age of evil'', klasično treš metal rokanje da bi pronašli ritam sekciju benda. Disaster u februaru 2019. snima i samostalno izdaje svoje prvo EP izdanje nazvano "TREND IS DEAD".

 

ULAZ: 500 RSD

Facebook event: https://www.facebook.com/events/516504212538117/
Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku