Igra Duhova promoviše album 22. februara u Jazz Bar Centru



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Koncertna promocija nedavno objavljenog drugog studijskog albuma beogradske rok grupe Igra Duhova „Da li zaista postoje duhovi?" (Take It Or Leave It Records) biće upriličena 22. februara (subota) u Jazz Bar Centru (Knez Mihajlova 6), uz podršku bendova Mokri Asfalt i Hitna Pomoć.

Krajem 2019. godine navršilo se 30 godina od osnivanja grupe. Zapravo bend je aktivan samo nešto više od desetak godina, intezivno od 1989. do 1994. kada je i objavljen njihov najavni album „Prvi put". Tim povodom javnosti je predstavljen video-singl „Radioaktivna" kao prva najava nastupajućeg izdanja.

Materijal za dugosvirajuće izdanje „Da li zaista postoje duhovi?"  sniman je najpre tokom zime '17 – 2018. godine u studiju „Fabrika", u saradnji sa Nebojšom Simeunovićem Sabljarom, kada su ovekovečene tri nove teme. U leto 2019. realizuju još pet pesama u studiju „Bare Wired", kod Milana Barkovića Bareta u Zemunu.

„Da li zaista postoje duhovi?" pojavio se sredinom januara u izdanju najstarije nezavisne izdavačke kuće u Srbiji Take It Or Leave It Records, a  kao vanserijski bonus na njega je dodato i antologijsko debi ostvarenje „Prvi Put", objavljeno premijerno davne 1993. godine za istu izdavačku kuću.

Album je dostupan na svim relevantnim digitalnim platformama:

Deezer: http://bit.ly/2R47FOu
Google Play: http://bit.ly/2NexXwg
Spotify: https://spoti.fi/39XwFj1
Amazon: https://amzn.to/37YBrLs

Uz to može se nabaviti u bolje snabdevenim muzičkim prodavnicama, kao i direktno preko izdavača: http://www.facebook.com/TIOLIrecords/



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku