Kaschade video spotom “Nightmares“ najavljuje novi studiski album “Architecture“



Sviđa ti se? Javi ostalima!

Posle tri godine muzički projekat Kaschade objavljuje singlove za svoj sledeći studijski album koji bi trebao da izadje krajem ove ili početkom sledeće godine. Uz singl "Nightmares" dolazi nam i "Peppermint Pub" koji je snimljen kao eksperimentalni video spot.

"Hteo sam da umesto klasičnog video spota, prikažem experimentalni video. Dosta je šaren, isprekidan, razdragan i što šta. Kao i u svim video spotovima, nalazi se ta subkultura koja je ispod površine. Isto tako, sa ovim video spotom, najavljujem novi muzički album. Za sad, album ima radni naslov "Architecture" i obojen je raznim žanrovima. Od ambijenta do elektro punka. Može se nazvati i psihodelični elektro punk. Singlove "Nightmares" i "Peppermint Pub" možete slobodno konzumirati na datom linku."Nightmares" je sniman u Berlinu - Novi Sad. Ovogodišnji planovi su da nastupam po većim i manjim mestima. Isto tako voleo bih da održim performans u ambulanti ili u neuropsihijatriji, ako mi dozvole", izjavljuje za naš portal Kaschade.




Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku