Multietnička Atrakcija u Novom Sadu!Sviđa ti se? Javi ostalima!

Subota // 15. FEBRUAR // CK13, Novi Sad

Crime:Scene predstavlja fantastični teški rock 'n' roll spektakl - koncert  MULTIETNIČKE ATRAKCIJE!
Kao što znate, Multietnička Atrakcija je bar jednom godišnje gost Novog Sada a ovaj put dolaze u CK13 u posve novoj postavi, tako da će biti zanimljivo pogledati ih i čuti u novom ruhu. Dobro znana cirkuska teška rock'n'roll ekipa predvođena harizmatičnim Osmanom će, pored svog ustaljenog žestokog rokenrola, premijerno predstaviti i potpuno nove pesme koje spremaju za novo izdanje. Ove godine bend obeležava punih 11 godina postojanja pa će tom prilikom izvesti i lep presek svoje karijere. Ko je bio na njihovim koncertima zna da neće otići kući razočaran!

Kao lokalna podrška i uvertira nastupiće jedno staro kultno novosadsko ime - ODVOJENA STVARNOST! Bend poznat još iz ranih devedesetih. Oni su stara post-punk/dark rok ekipa koja uživo razara svojim kompozicijama i neverovatnom energijom. Ovom prilikom predstaviće kompozicije koje su relativno skoro izašle na njihovom EP-ju 'Dosta!'.

Cena ulaznica za ovo veče iznosi 300 dinara.
Start: 21h

Više informacija, kao i tačna satnica,  na eventu:Sviđa ti se? Javi ostalima!

Važna napomena!

Stranica na kojoj se nalazite je automatizovani servis web magazina Helly Cherry.
Redakcija našeg magazina je posvećena objavljivanju autorskog materijala. Iz tog razloga, i zbog nedostatka vremena, naša redakcija ne piše vesti i najave za nove koncerte, izdanja i razne manifestacije.
Ipak, ostavili smo mogućnost organizatorima, promoterima i svima ostalima da svoja dešavanja najave upravo putem ovog servisa. Vesti i najave koje oni šalju se automatski objavljuju na ovim stranicama (u obliku, obimu i sadržaju koji su sami odabrali) tako da naša redakcija nije odgovorna za taj deo sadržaja.

Pratite nas na Fejsbuku